Cava & Wine Online Shop
+34 609 06 79 20 (9 a 20h)

0

You have no items in your shopping cart.

Wine Can Bas Monreal 2014

Be the first to review this product

36.00 €
 • 24.50 €/u. buying 6 units

Availability: In stock

Haz tu compra antes de las 13h y recíbelo al siguiente día laborable

 • Red wine
 • Winery: Can Bas Domini Vinícola
 • Region: D.O. Penedès
 • Grapes: Cabernet Sauvignon
 • Bottle: 75 cl

 • Wine Can Bas Monreal

  The deep respect for the peasants we have in Can Bas has led us to name one of the better located plots of Cabernet Sauvignon — and the wine borne out if it — with the surname of the family of peasants which worked our land for over a century. Their hardworking approach is an example for us.

  • Type: D.O. Penedès
  • Alcohol: 14,00% vol.
  • Grape varieties: Cabernet Sauvignon 100%
  • Service temperature: Between 16 and 17ºC

   

  TASTING NOTES

  Appearance: The Monreal has a cherry colour and is complex, warm and supple

  On the nose: It has aromas of fresh ripe fruit and balsamic, smoky and spicy notes from its aging in French oak.

  On the palate: The palate is persistent, complex and structured, with ripe and juicy tannins.

  SOIL TYPE

  The Monreal lot has a clay soil on calcareous terrain, with little organic matter, well drained where the lines are deeply rooted.

   

  VINTAGE

  The vintage 2012 is characterized by drought, particularly marked between the months of January and July (only 189l/m2 compared to 493l/m2 the previous year). This low rainfall resulted in lower yields. In addition, the very hot and dry summer contributed to the production of wines of high alcohol content and concentration which made them optimal for ageing.

  WINEMAKING

  Handpicking to avoid damaging both the grape and the vineyard itself. Destemmed to prevent herbal or bitter notes. Selection on table. Delicate pressing with low yields. Separate fermentation of the different varieties at 27ºC. Repumping twice a day to favor extraction. Eighteen months of aging in new barrels of French oak (Tronçais, Allier and Nevers). Native yeast is used to enhance the soil expression.

  FOOD PAIRING

  Ideal for accompanying red meat, duck and all kinds of stews. Also pairs with smoked meats, reserve cheeses and with truffle dishes.

  SERVE

  We recommend serving it at 16-17ºC.

  Additional Information

  Winery Can Bas Domini Vinícola
  Location Sant Sadurní d'Anoia
  Grape varieties Cabernet Sauvignon
  Eco-friendly No
  Biodynamic No
  Denomination of Origin D.O. Penedès
  Volume 75 cl
  Vintage 2014

  Write Your Own Review

  Coneix el Winery: Can Bas Domini Vinícola

  Som el que fem, fem el que som.


  Què ens identifica?

  A Can Bas ens expressem en clau contemporània i honesta des del més profund de la nostra essència. Trobem l'excel·lència en les arrels de la terra, en el coneixement i l'experiència.

  A Can Bas desvetllem el més sublim d'un potencial conservat en la memòria per tal d'elaborar autèntics vins de terrer.


  El domini Vinícola

  Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.

  Can Bas és un celler on avui elaborem únicament vins procedents de les vinyes de la nostra finca, sense menystenir que aquesta casa ha estat una cel·la vinària des dels seus orígens.

  Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d'història, un nus de cultura, la suma d'il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d'interès turístic i enoturístic.

  Can Bas és un lloc i és una idea; potser també una passió. És una manera de fer vi, un paisatge i una gent. Tot plegat constitueix el domini vinícola Can Bas.


  Els Valors

  A Can Bas entenem el treball sobre la vinya i el vi com un privilegi i una responsabilitat.

  A Can Bas tenim el privilegi de treballar en allò que ens apassiona; el privilegi d'elaborar uns vins únics que expressen les qualitats de la terra que cuidem; de ser dipositaris d'un passat, d'un patrimoni i d'un paisatge; de conviure amb un entorn natural i humà en equilibri; i de contribuir a fer més gran la cultura de la vinya i del vi.

  A Can Bas tenim la responsabilitat de repensar cada dia del món la nostra feina per fer-la millor. La responsabilitat de tirar endavant una terra, una casa, una empresa; d'escoltar el pagès, l'enòleg i totes les persones que formen part del nostre equip; d'atendre el client per damunt de tot. La responsabilitat, també, de preservar l'entorn i d'actuar seguint un codi de bones pràctiques i criteris de sostenibilitat mediambiental.

  A Can Bas ens hem fixat l'objectiu d'elaborar vins honestos, imbuïts d'una enorme qualitat natural i humana per a què els gaudeixis amb tota la seva plenitud.


  La Marca

  El nom Can Bas que avui designa la marca dels nostres vins i del domini vinícola es remunta a l'any 1668.

  A Catalunya, es tradició anomenar les cases de camp -grans o petites- amb el nom del propietari precedit del mot Can, que significa casa de. Així doncs, el gentilici Can Bas vol dir casa del senyor Bas. Malgrat que la finca i l'explotació agrària ja existien a l'edat mitjana, fou Pere Bas qui, al 1668, li va donar el nom que ha perdurat fins a l'actualitat.

  En record a aquell moment, el logotip CAN BAS adopta un cos tipogràfic de família romana en caixa alta; clàssic, esvelt i inscrit en un emmarcament rectangular rematat amb volutes d'inspiració barroca.

  En honor a l'antiguitat i als orígens medievals del domini vinícola, la marca Can Bas es distingeix també pel seu imagotip. Es tracta d'una creu grega enquadrada dins d'una figura romboïdal de composició centrífuga, poc habitual a les nostres terres. Aquesta creu corona el campanar d'espadanya de Sant Joan Salerm, l'església romànica propietat del domini Can Bas que va veure néixer casa, vinyes i conreus. La creu és el símbol d'aquesta casa, testimoni de la seva història i de la seva evolució. La creu representa el nus on conflueixen terra, temps, homes, vinyes i vins.

  Finalment, en homenatge a les arrels mediterrànies del domini vinícola Can Bas i com a expressió del seu ideari, la marca Can Bas posa el blau com a color corporatiu. Un blau profund, càlid, plàcid, lluminós, reverberant; símbol de confiança i de sinceritat. Un blau que és metàfora del temps i signe d'un esperit. El blau honra a tots els que hem fet possible que Can Bas sigui Can Bas.


  Vols conèixer tots els Vins Can Bas Domini Vinícola?

  Fes clic per veure Tots els Vins Can Bas Domini Vinícola