Cava & Wine Online Shop
+34 609 06 79 20 (9 a 20h)

0

You have no items in your shopping cart.

Wine Can Bas La Capella 2015

Be the first to review this product

24.00 €
 • 23.00 €/u. buying 6 units

Availability: In stock

Haz tu compra antes de las 13h y recíbelo al siguiente día laborable

 • Red wine
 • Winery: Can Bas Domini Vinícola
 • Region: D.O. Penedès
 • Grapes: Cabernet Sauvignon and Syrah
 • Bottle: 75 cl

 • Wine Can Bas La Capella

  La Capella (The chapel in Catalan) is named after an old Cabernet Sauvignon vine planted in Can Bas over forty years ago. This vine extends around the medieval chapel of San Juan Salerm, which gives it its name.

  • Type: D.O. Penedès
  • Alcohol: 14,00% vol.
  • Grape varieties: Cabernet Sauvignon 70% and Syrah 30%
  • Service temperature: Between 16 and 17ºC

   

  TASTING NOTES

  Appearance: La Capella has a cherry colour, tinged with gold reflections and that bluish spark given by Syrah’s skin.

  On the nose: It has fruit aromas under a layer of vanilla, coffee, spices and cedar.

  On the palate: Its palate has a balanced combination between freshness and acidity, wrapped in a velvety texture.

  SOIL TYPE

  Compound soil made up of calcareous clays, well drained and with a medium-fine texture. The content of organic matter is low.

   

  VINTAGE

  The vintage 2012 is characterized by drought, particularly marked between the months of January and July (only 189l/m2 compared to 493l/m2 the previous year). This low rainfall resulted in lower yields. In addition, the very hot and dry summer contributed to the production of wines of high alcohol content and concentration which made them optimal for ageing.

  WINEMAKING

  Handpicking to avoid damaging both the grape and the vineyard itself. Destemmed to prevent herbal or bitter notes. Selection on table. Delicate pressing with low yields. Separate fermentation of the different varieties at 25ºC. Repumping is done twice a day to favor extraction. Twelve months of aging I French oak barrels (Tronçais, Allier and Nevers). Native yeast is used to enhance the soil expression.

  FOOD PAIRING

  Pairs nicely with roast duck and beef tenderloin.

  SERVE

  We recommend serving it at 16-17ºC.

  Additional Information

  Winery Can Bas Domini Vinícola
  Location Sant Sadurní d'Anoia
  Grape varieties Cabernet Sauvignon, Syrah
  Eco-friendly No
  Biodynamic No
  Denomination of Origin D.O. Penedès
  Volume 75 cl
  Vintage 2015

  Write Your Own Review

  Coneix el Winery: Can Bas Domini Vinícola

  Som el que fem, fem el que som.


  Què ens identifica?

  A Can Bas ens expressem en clau contemporània i honesta des del més profund de la nostra essència. Trobem l'excel·lència en les arrels de la terra, en el coneixement i l'experiència.

  A Can Bas desvetllem el més sublim d'un potencial conservat en la memòria per tal d'elaborar autèntics vins de terrer.


  El domini Vinícola

  Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.

  Can Bas és un celler on avui elaborem únicament vins procedents de les vinyes de la nostra finca, sense menystenir que aquesta casa ha estat una cel·la vinària des dels seus orígens.

  Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d'història, un nus de cultura, la suma d'il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d'interès turístic i enoturístic.

  Can Bas és un lloc i és una idea; potser també una passió. És una manera de fer vi, un paisatge i una gent. Tot plegat constitueix el domini vinícola Can Bas.


  Els Valors

  A Can Bas entenem el treball sobre la vinya i el vi com un privilegi i una responsabilitat.

  A Can Bas tenim el privilegi de treballar en allò que ens apassiona; el privilegi d'elaborar uns vins únics que expressen les qualitats de la terra que cuidem; de ser dipositaris d'un passat, d'un patrimoni i d'un paisatge; de conviure amb un entorn natural i humà en equilibri; i de contribuir a fer més gran la cultura de la vinya i del vi.

  A Can Bas tenim la responsabilitat de repensar cada dia del món la nostra feina per fer-la millor. La responsabilitat de tirar endavant una terra, una casa, una empresa; d'escoltar el pagès, l'enòleg i totes les persones que formen part del nostre equip; d'atendre el client per damunt de tot. La responsabilitat, també, de preservar l'entorn i d'actuar seguint un codi de bones pràctiques i criteris de sostenibilitat mediambiental.

  A Can Bas ens hem fixat l'objectiu d'elaborar vins honestos, imbuïts d'una enorme qualitat natural i humana per a què els gaudeixis amb tota la seva plenitud.


  La Marca

  El nom Can Bas que avui designa la marca dels nostres vins i del domini vinícola es remunta a l'any 1668.

  A Catalunya, es tradició anomenar les cases de camp -grans o petites- amb el nom del propietari precedit del mot Can, que significa casa de. Així doncs, el gentilici Can Bas vol dir casa del senyor Bas. Malgrat que la finca i l'explotació agrària ja existien a l'edat mitjana, fou Pere Bas qui, al 1668, li va donar el nom que ha perdurat fins a l'actualitat.

  En record a aquell moment, el logotip CAN BAS adopta un cos tipogràfic de família romana en caixa alta; clàssic, esvelt i inscrit en un emmarcament rectangular rematat amb volutes d'inspiració barroca.

  En honor a l'antiguitat i als orígens medievals del domini vinícola, la marca Can Bas es distingeix també pel seu imagotip. Es tracta d'una creu grega enquadrada dins d'una figura romboïdal de composició centrífuga, poc habitual a les nostres terres. Aquesta creu corona el campanar d'espadanya de Sant Joan Salerm, l'església romànica propietat del domini Can Bas que va veure néixer casa, vinyes i conreus. La creu és el símbol d'aquesta casa, testimoni de la seva història i de la seva evolució. La creu representa el nus on conflueixen terra, temps, homes, vinyes i vins.

  Finalment, en homenatge a les arrels mediterrànies del domini vinícola Can Bas i com a expressió del seu ideari, la marca Can Bas posa el blau com a color corporatiu. Un blau profund, càlid, plàcid, lluminós, reverberant; símbol de confiança i de sinceritat. Un blau que és metàfora del temps i signe d'un esperit. El blau honra a tots els que hem fet possible que Can Bas sigui Can Bas.


  Vols conèixer tots els Vins Can Bas Domini Vinícola?

  Fes clic per veure Tots els Vins Can Bas Domini Vinícola