Cava & Wine Online Shop
+34 609 06 79 20 (9 a 20h)

0

You have no items in your shopping cart.

Wine Can Bas L'Era Cabernet Sauvignon 2016

Be the first to review this product

14.00 €
 • 13.00 €/u. buying 6 units

Availability: In stock

Haz tu compra antes de las 13h y recíbelo al siguiente día laborable

 • Red wine
 • Winery: Can Bas Domini Vinícola
 • Region: D.O. Penedès
 • Grapes: Cabernet Sauvignon and Merlot
 • Bottle: 75 cl

 • Wine Can Bas L'Era Cabernet Sauvignon

  L’Era wine is named for one of the most representative exterior spaces of the Catalan hacienda: The “Éra”, for grain beating. This space is located at a certain altitude to take advantage of gentle and constant winds necessary for blowing on the grain once it has been beaten.

  • Type: D.O. Penedès
  • Alcohol: 13,50% vol.
  • Grape varieties: Cabernet Sauvignon 85% and Merlot 15%
  • Service temperature: 12ºC

   

  TASTING NOTES

  Appearance: Young red, vibrant, seductive and with a bright plum color.

  On the nose: Delicate but well structured, this wine has aromas of red fruit and sweet ripe tannins.

  On the palate: A long and pleasant finish.

  SOIL TYPE

  Loam soil. Deep and fresh soil with stony areas.

   

  VINTAGE

  The vintage is characterized by mild temperatures and high rainfall (680l/m2). The October rains helped the Cabernet Sauvignon, assuring optimal levels of maturity.

  WINEMAKING

  Handpicking to avoid damaging both the grape and the vineyard itself. Destemmed to prevent herbal or bitter notes. Selection on table. Delicate pressing with low yields. Separate fermentation of the different varieties at 22ºC. Brief aging of three months in French oak barrels to increase the complexity of the resulting wine. Native yeast is used to enhance the soil expression.

  FOOD PAIRING

  It is perfect with light meats, blue fish and mature cheeses.

  SERVE

  We recommend serving it at 12ºC.

  Additional Information

  Winery Can Bas Domini Vinícola
  Location Sant Sadurní d'Anoia
  Grape varieties Cabernet Sauvignon, Merlot
  Eco-friendly No
  Biodynamic No
  Denomination of Origin D.O. Penedès
  Volume 75 cl
  Vintage 2016

  Write Your Own Review

  Coneix el Winery: Can Bas Domini Vinícola

  Som el que fem, fem el que som.


  Què ens identifica?

  A Can Bas ens expressem en clau contemporània i honesta des del més profund de la nostra essència. Trobem l'excel·lència en les arrels de la terra, en el coneixement i l'experiència.

  A Can Bas desvetllem el més sublim d'un potencial conservat en la memòria per tal d'elaborar autèntics vins de terrer.


  El domini Vinícola

  Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.

  Can Bas és un celler on avui elaborem únicament vins procedents de les vinyes de la nostra finca, sense menystenir que aquesta casa ha estat una cel·la vinària des dels seus orígens.

  Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d'història, un nus de cultura, la suma d'il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d'interès turístic i enoturístic.

  Can Bas és un lloc i és una idea; potser també una passió. És una manera de fer vi, un paisatge i una gent. Tot plegat constitueix el domini vinícola Can Bas.


  Els Valors

  A Can Bas entenem el treball sobre la vinya i el vi com un privilegi i una responsabilitat.

  A Can Bas tenim el privilegi de treballar en allò que ens apassiona; el privilegi d'elaborar uns vins únics que expressen les qualitats de la terra que cuidem; de ser dipositaris d'un passat, d'un patrimoni i d'un paisatge; de conviure amb un entorn natural i humà en equilibri; i de contribuir a fer més gran la cultura de la vinya i del vi.

  A Can Bas tenim la responsabilitat de repensar cada dia del món la nostra feina per fer-la millor. La responsabilitat de tirar endavant una terra, una casa, una empresa; d'escoltar el pagès, l'enòleg i totes les persones que formen part del nostre equip; d'atendre el client per damunt de tot. La responsabilitat, també, de preservar l'entorn i d'actuar seguint un codi de bones pràctiques i criteris de sostenibilitat mediambiental.

  A Can Bas ens hem fixat l'objectiu d'elaborar vins honestos, imbuïts d'una enorme qualitat natural i humana per a què els gaudeixis amb tota la seva plenitud.


  La Marca

  El nom Can Bas que avui designa la marca dels nostres vins i del domini vinícola es remunta a l'any 1668.

  A Catalunya, es tradició anomenar les cases de camp -grans o petites- amb el nom del propietari precedit del mot Can, que significa casa de. Així doncs, el gentilici Can Bas vol dir casa del senyor Bas. Malgrat que la finca i l'explotació agrària ja existien a l'edat mitjana, fou Pere Bas qui, al 1668, li va donar el nom que ha perdurat fins a l'actualitat.

  En record a aquell moment, el logotip CAN BAS adopta un cos tipogràfic de família romana en caixa alta; clàssic, esvelt i inscrit en un emmarcament rectangular rematat amb volutes d'inspiració barroca.

  En honor a l'antiguitat i als orígens medievals del domini vinícola, la marca Can Bas es distingeix també pel seu imagotip. Es tracta d'una creu grega enquadrada dins d'una figura romboïdal de composició centrífuga, poc habitual a les nostres terres. Aquesta creu corona el campanar d'espadanya de Sant Joan Salerm, l'església romànica propietat del domini Can Bas que va veure néixer casa, vinyes i conreus. La creu és el símbol d'aquesta casa, testimoni de la seva història i de la seva evolució. La creu representa el nus on conflueixen terra, temps, homes, vinyes i vins.

  Finalment, en homenatge a les arrels mediterrànies del domini vinícola Can Bas i com a expressió del seu ideari, la marca Can Bas posa el blau com a color corporatiu. Un blau profund, càlid, plàcid, lluminós, reverberant; símbol de confiança i de sinceritat. Un blau que és metàfora del temps i signe d'un esperit. El blau honra a tots els que hem fet possible que Can Bas sigui Can Bas.


  Vols conèixer tots els Vins Can Bas Domini Vinícola?

  Fes clic per veure Tots els Vins Can Bas Domini Vinícola